Krejčířova Vila Cena / Krejčířova luxusní vila jde do aukce: Vyvolávací cena 65 - 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla dnes vydražena za 21,38 milionu korun.

V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu.

Jméno vítěze dražby nebylo zveřejněno. Krejčířova vila na prodej: Dražba začíná na polovinÄ›
Krejčířova vila na prodej: Dražba začíná na polovině from img.blesk.cz
Vyvolávací cena nemovitosti byla stanovena na 21 057 000 korun a v souboji o majestátní vilu, která je však zchátralá a od roku 2019 také výrazně poškozená požárem, se utkali dva zájemci. Druhá krejčířova černošická vila byla roku 2017 prodána za 15,8 milionu korun.odhadní cena přitom činila takřka 26 milionů korun.objekt ze 30. V dopolední dražbě se přehazovali dva zájemci. 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla v úterý vydražena za 21,38 milionu korun. Ta má připadnout zájemci, který za ni nabídl 21,38 milionu korun. Výsledná cena dosáhla na 21 380 000 korun, tedy o 323 tisíc korun víc než byla ta vyvolávací. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun.

Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu.

2 days ago · v roce 2019 vilu zachvátil požár, jenž snížil odhadní cenu na 42 milionů korun.už před požárem se vilu ale nepodařilo prodat ani za 27 milionů. Výsledná cena je 21 380 000 korun, vyvolávací cenu určili exekutoři na 21 057 000 korun. 2 days ago · /fotogalerie/ vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla vydražena za 21,38 milionu korun. Ta má připadnout zájemci, který za ni nabídl 21,38 milionu korun. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun. V úterní elektronické dražbě se o ni přehazovali dva zájemci. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. 2 days ago · krejčířova vila se vydražila za 21,38 milionu korun. A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo. A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo. V dopolední dražbě se přehazovali dva zájemci.

V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Ta má připadnout zájemci, který za ni nabídl 21,38 milionu korun. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. Ti přihazovali po deseti a padesáti tisících. Jenže ten ještě musí vystoupit z anonymity a vysokou částku zaplatit.

2 days ago · po dlouhých pěti letech se státu podařila vydražit kdysi honosná černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře. Krejčířova vila v ÄŒernoÅ¡icích bude dál chátrat, míní
Krejčířova vila v Černošicích bude dál chátrat, míní from www.tyden.cz
V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. V úterní elektronické dražbě se o ni přehazovali dva zájemci. V dopolední dražbě se přehazovali dva zájemci. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun. 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla v úterý vydražena za 21,38 milionu korun. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. Vyvolávací cena nemovitosti byla stanovena na 21 057 000 korun a v souboji o majestátní vilu, která je však zchátralá a od roku 2019 také výrazně poškozená požárem, se utkali dva zájemci. A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo.

2 days ago · chátrající vila bývalého podnikatele radovana krejčíře bude mít nového majitele.

2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla v úterý vydražena za 21,38 milionu korun. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Jméno vítěze dražby nebylo zveřejněno. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun. 2 days ago · /fotogalerie/ vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla vydražena za 21,38 milionu korun. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. Druhá krejčířova černošická vila byla roku 2017 prodána za 15,8 milionu korun.odhadní cena přitom činila takřka 26 milionů korun.objekt ze 30. Jenže ten ještě musí vystoupit z anonymity a vysokou částku zaplatit. Výsledná cena dosáhla na 21 380 000 korun, tedy o 323 tisíc korun víc než byla ta vyvolávací. 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla dnes vydražena za 21,38 milionu korun. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. 2 days ago · po dlouhých pěti letech se státu podařila vydražit kdysi honosná černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře.

Ti přihazovali po deseti a padesáti tisících. 2 days ago · chátrající vila bývalého podnikatele radovana krejčíře bude mít nového majitele. 2 days ago · v roce 2019 vilu zachvátil požár, jenž snížil odhadní cenu na 42 milionů korun.už před požárem se vilu ale nepodařilo prodat ani za 27 milionů. A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo. Jméno vítěze dražby nebylo zveřejněno.

Krejčíř uprchl z české republiky v roce 2005 během policejní. Krejčířova luxusní vila jde do aukce: Vyvolávací cena 65
Krejčířova luxusní vila jde do aukce: Vyvolávací cena 65 from img.blesk.cz
A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. 2 days ago · po dlouhých pěti letech se státu podařila vydražit kdysi honosná černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře. Krejčíř uprchl z české republiky v roce 2005 během policejní. Jenže ten ještě musí vystoupit z anonymity a vysokou částku zaplatit. 2 days ago · v roce 2019 vilu zachvátil požár, jenž snížil odhadní cenu na 42 milionů korun.už před požárem se vilu ale nepodařilo prodat ani za 27 milionů. 2 days ago · vydražila se černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci.

2 days ago · po dlouhých pěti letech se státu podařila vydražit kdysi honosná černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře.

A druhý zájemce, se kterým se o vilu v elektronické dražbě přetahoval, teď vyčkává, zda se jen někdo. 2 days ago · chátrající vila bývalého podnikatele radovana krejčíře bude mít nového majitele. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. Vyvolávací cena nemovitosti byla stanovena na 21 057 000 korun a v souboji o majestátní vilu, která je však zchátralá a od roku 2019 také výrazně poškozená požárem, se utkali dva zájemci. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun. Jméno vítěze dražby nebylo zveřejněno. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu. 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla v úterý vydražena za 21,38 milionu korun. 2 days ago · po dlouhých pěti letech se státu podařila vydražit kdysi honosná černošická vila uprchlého podnikatele radovana krejčíře. Výsledná cena dosáhla na 21 380 000 korun, tedy o 323 tisíc korun víc než byla ta vyvolávací. 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla dnes vydražena za 21,38 milionu korun. V osmém pokusu dražby přihazovali dva zájemci. V dopolední dražbě se přehazovali dva zájemci.

Krejčířova Vila Cena / Krejčířova luxusní vila jde do aukce: Vyvolávací cena 65 - 2 days ago · vila odsouzeného radovana krejčíře v černošicích u prahy byla dnes vydražena za 21,38 milionu korun.. V úterní elektronické dražbě se o ni přehazovali dva zájemci. Ta má připadnout zájemci, který za ni nabídl 21,38 milionu korun. Ti přihazovali po deseti a padesáti tisících. Jenže ten ještě musí vystoupit z anonymity a vysokou částku zaplatit. Vyvolávací cena 21,1 milionu korun byla stejná jako při sedmém pokusu vilu vydražit loni v srpnu.

Vyvolávací cena nemovitosti byla stanovena na 21 057 000 korun a v souboji o majestátní vilu, která je však zchátralá a od roku 2019 také výrazně poškozená požárem, se utkali dva zájemci krejčířova vila. Tu exekutoři určili zhruba na jednadvacet milionů korun.

Post a Comment

0 Comments

close